5 patarimai, kaip pasirinkti jums tinkamą kokybišką keratino procedūrą

KeratinasKokybiškos keratino procedūros žada sumažinti plaukų garbanojimąsi ir suteikti plaukams šilko glotnumo bei blizgesio. Tačiau ne visos keratino procedūros yra vienodos. Kadangi yra tiek daug galimybių, svarbu įsitikinti, kad pasirenkate tokią, kuri atitinka jūsų poreikius, ypač jei investuojate tokią didelę sumą kaip keratino procedūros kaina. Iš pirmo žvilgsnio gali būti sunku pastebėti skirtumą tarp geros ir blogos keratino procedūros. Juk daugumos kokybiškų salonų paslaugų kainos yra panašios. Keratinas plaukams ir kitos plaukų priežiūros priemonės.

Kas yra keratino procedūra?

Keratinas yra natūralus baltymas, esantis plaukuose ir naguose. Salone keratino procedūra – tai cheminis procesas, kurio metu plaukai padengiami cheminėmis medžiagomis ir tampa glotnios, šilkinės tekstūros. Procedūra ištiesina ir išlygina plaukus, kad jie mažiau garbanotųsi, taip pat gali būti naudojama plaukams suteikti blizgesio ir spalvos. Yra daugybė keratino procedūrų variantų, kuriais galima gydyti skirtingų tipų plaukus, tačiau visi jie mažina plaukų garbanojimąsi ir suteikia plaukams glotnumo bei blizgesio.

Kaip sužinoti, ar jums reikia keratino procedūros?

Jei jūsų plaukai linkę garbanotis, turi daug apimties arba yra neatsparūs formavimui, jums gali būti naudinga keratino procedūra. Keratino procedūra išlygina, ištiesina ir padidina plaukų blizgesį, todėl juos bus lengviau formuoti. Jei turite garbanotus arba banguojančius plaukus ir norite atsikratyti garbanų, išgauti lygius plaukus, kuriuos būtų lengviau tvarkyti ir kurie mažiau šiauštųsi, arba turite itin garbanotus ir (arba) garbanotus plaukus ir norite juos sutramdyti, keratino procedūra gali jums tikti. Jei plaukus dažote ir norite, kad spalva išliktų ilgiau, keratino procedūra gali būti naudinga. Keratino procedūros gali padėti jūsų spalvai išlikti iki trijų kartų ilgiau, o tai gali labai sutaupyti laiko, jei reguliariai einate į saloną dažyti plaukų.

Rinkdamiesi keratino procedūrą, atkreipkite dėmesį į šiuos tris dalykus

– Salonas (arba stilistas), į kurį einate – ne visi salonai yra vienodi ir ne visi stilistai yra vienodi. Norite įsitikinti, kad einate į gerą reputaciją turintį saloną ir renkatės stilistą, kuriuo pasitikite. Norite įsitikinti, kad stilistas turi patirties keratino procedūrų srityje ir žino, ką daro. Jei esate naujokas keratino procedūrų srityje, norėtumėte įsitikinti, kad lankotės salone ir pas stilistą, kuris turi patirties keratino procedūrų srityje, taikomoje įvairių tipų plaukams.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *