Grožio priemonės, kurias naudoja vyrai

Pakalbėjome apie grožio priemones moterims, tad dabar metas krypti kita linkme – kosmetika vyrams, grožiopriemonės ir atributika. Ką naudoja arba galėtų naudoti vyrai. Ar tikrai vyrams pakanka būti natūraliems „kaipgamta sutvėrė“, ar dar turi būti ir kažkas daugiau?

Visa esmė barzdoje

Galima susidaryti vaizdą, kad visa esmė yra vyro barzdoje, kadangi būtent rūpinimasis barzda akcentuojamas, renkantis grožio priemones vyrams. Seniau, dar prieš 10 metų, vyrai su barzda buvo laikomi atsilikusiais nuo mados. Dabar barzdočiai vadinami hipsteriais arba net nebevadinami taip, gal barzdų mada jau išaugo iš hipsterių mados ir gali būti tiesiog savaime, nepriklausomai reikšminga. Taigi, barzdos yra tai, kas madinga, kas daro vyrus gražius. Tad vieniems prireiks įvairių barzdaskučių tam, kad suformuotų gražią barzdos formą, kitiems žirklučių, kitiems gal ir barzdaskučių priedų, šukų ar stabilizavimo priemonių – lako, želės, putų.

Laikrodžiai

KosmetikaKai moterims tenka ieškoti, ką padovanoti vyrui, kad tai būtų gražu, tenka galvoti ir apie praktiką. Atrodo, moteriai galima dovanoti ir nelabai praktiškus dalykus, jeigu jie gražūs – viskas atleistina. O štai vyrams reikia remtis ir labai logiškais pasirinkimais – pirkti tai, kas būtų ir gražu, ir tikrai praktiška. Pavyzdžiui, laikrodis ant rankos jau atitinka kažką tokio. Laikrodžių yra labai skirtingų ir jie sukuria ne vienodą įspūdį. Pavyzdžiui, senovinis laikrodis su romėniškais skaitmenimis ir odine apyranke – klasikos ir solidumo požiūrius. Spalvotas, vandeniui atsparus laikrodis – toks, kuris tinka laisvalaikiui ir tiesiog atspindi žmogaus jaunatvišką laikyseną. Dar yra ir laikrodžiai, kurie galėtų būti lengviau siejami su verslo sektoriumi, mokslininkais, inžinieriais. Tai galbūt paprastesni, tačiau iš tiesų funkcijas gerai atliekantys laikrodžiai. Tokie, kurie išoriškai neparodo savo funkcionalumo, bet savyje galbūt turi daug funkcijų.

Kosmetika vyrams

(daugiau…)

Skaityti toliau