Šiuolaikinis butas – kas svarbiausia pirkėjui?

Butai VilniujeNaujos statybos daugiabučiai atitinka individualius pirkėjų lūkesčius. Be to, itin patogi būsto paieška taupo klientų laiką ir leidžia orientuotis į optimaliausius rezultatus. Apsilankykite svetainėje http://naujamiescioaleja.lt/ ir peržiūrėkite, kurie būstai yra laisvi. Patogi svetainės forma leis įvertinti buto projektą ir išsirinkti jūsų poreikius atitinkantį būstą.

Nekilnojamojo turto pirkėjas – jaunas žmogus

Praktika rodo, kad auganti nekilnojamojo turto pasiūla ir gerėjančios gyventojų finansinės galimybės kelia aukštesnius reikalavimus nekilnojamojo turto projektams. Šiuolaikiniam pirkėjui nebeužtenka turėti „stogą virš galvos“. Būstas turi būti patogus, komfortiškas ir funkcionalus, o gyvenamoji aplinka – jauki, saugi ir maloni laisvo laiko praleidimui.

Stilius ir estetika

Dažniausias naujos statybos daugiabučių pirkėjas – jaunas žmogus. Natūralu, kad šiuo atveju daug dėmesio skiriama būsto lokacijos vietai. Nors kiekvienas vertiname ramybę ir saugumą, į jauno žmogaus poreikių sąrašą patenka ir patogus susisiekimas su miesto centru. Galiausiai, būstas turi būti įrengtas struktūriškai patogioje vietoje, iš kurios būtų galima lengvai pasiekti svarbiausius miesto objektus, darbovietę, prekybos centrus, vaikų darželius (aktualu jaunoms šeimoms). Šiuo atveju nekilnojamasis turtas Naujamiestyje yra vienas produktyviausių sprendimų – iki miesto centro yra vos 2 km kelio, iki Vingio parko – 1 km. Aplink namus išsidėstę didieji prekybos centrai, šalia – viešojo transporto stotelės. Tuo pačiu gyvenamoji aplinka apželdinta medžiais ir žalia veja, vidiniame kieme galima maloniai leisti laiką su draugais ar šeimos nariais.

Funkcionalumas ir praktika

(daugiau…)

Skaityti toliau