Moteriški kvepalai žiemai

Ar savo kvepalus keičiate kiekvieną sezoną? Jei ne, tai turėtumėte pakeisti šį įprotį. Moteriški kvepalai yra labai skirtingi, vieni sunkesni ir intensyvesni, kai tuo tarpu kiti yra lengvesni ir gaivesni. Šie skirtumai ir duoda efektą, jog tam tikri moteriški kvepalai tinka skirtingiems laikams. Kadangi dabar turime įsibėgėjusią žiemą, kuri Lietuvoje trunka labai ilgai, pakvepėkime apie tai, kokie kvepalai tinka šiam metų laikui. Galbūt perskaitę šį straipsnį išsirinksite tai, kas jums labai patiks, ir galėsite užsisakyti kvepalų internetu, kadangi fizinėse parduotuvėse šiuo metu to padaryti neįmanoma.

Pirmasis pasirinkimas galėtų būti Chanel gamintojo kvepalai. Kad ir apie kokį metų laiką kalbėtume, Chanel yra geras pasirinkimas. Tiesa, šio prekinio ženklo kvepalai nėra patys pigiausi, tačiau jei galite tai sau leisti, tikrai verta juos išbandyti. Žiemai rekomenduotume pabandyti absoliučia klasiką – „Chanel No.5“. Jei jau esate bandžiusi šių kvepalų ir jie jums nepatiko (kas yra mažai tikėtina) arba tiesiog norėtumėte išbandyti kažką naujo iš Chanel repertuaro, žiemai rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Allure“

(daugiau…)

Skaityti toliau

Pigūs, kiniški irigatoriai. Kur kokybė ir ką ji gali „iššaukti“?

Geros kokybės burnos priežiūros priemonės gali garantuoti, kad šypsositės ne tik sveikai, tačiau taip pat ir labai gražiai. Tiesa, kokios tos priemonės, kurios dažnai vadinamos stebuklingomis? Bene daugiausia dėmesio sulaukia irigatoriai, kurie sėkmingai pašalina maisto likučius net ir sunkiai pasiekiamos vietose. Galiausiai, jų kainos vis labiau krenta, tad ir įsigyti gali beveik kiekvienas, kuriam tik reikalinga tokia sistema. O pasak gydytojų – ji reikalinga visiems.

Taupykite ne kokybės kaina

Pigūs irigatoriai dažniausiai būna pagaminami iš labai prastos kokybės medžiagų. Natūralu, kad tokiu atveju gal ir sumokama mažiau, tačiau gaunama labai bloga kokybė, kuri, deja, tikrai netenkins Jūsų lūkesčių. Ne tik kad netinkamai pašalinami bet kokie nešvarumai, tačiau taip pat pati sistema tarnauja kur kas trumpiau, tad galiausiai net ir gana maža investicija, paprasčiausiai neatsiperka.

(daugiau…)

Skaityti toliau